Lekkage

Met spoed uw lekkage oplossen, neem direct contact op (06) - 50 56 18 01.

Een lek in het dak. Dat wil je niet mee maken. Vlekken en kringen op het plafond, water wat langs de muur loopt, loskomend behang. Zelfs de kleinste lekkages kunnen al voor veel problemen en onkosten zorgen op lange termijn.

Op zo’n moment is er geen tijd te verliezen en wil je snel een vakman die voor jou gaat kijken wat de oorzaak van de lekkage is. Een volgelopen dakgoot, losliggende dakpannen, een scheur in het bitume van je platte dak, er zijn veel mogelijk oorzaken maar wij zullen zo mogelijk de lekkage opsporen en de daklekkage verhelpen. Soms moet er gelijk aktie worden ondernomen, soms is er tijd om de klus op een later tijdstip aan te pakken en volstaat een nood reparatie.

Wij vinden het prettig om u uitleg te geven omtrent de daklekkage zodat u een duidelijk beeld krijgt van de te verwachten werkzaamheden en te gebruiken materialen. U kunt bij ons terecht voor lekkage van zowel platte al hellende daken. Als u niet het risico wilt lopen om geconfronteerd te worden met bovengenoemde overlast laat dan regelmatig uw dat controleren op mogelijke gebreken en te verwachten problemen. Zorg dat u geregeld uw dakgoten ontdoet van bladeren of ander afval. Als u dat niet kan het vuil zich ophopen en er voor zorgen dat de hemelwaterafvoer verstopt raakt. Hierdoor zal bij hevige regenval de dakgoot gaan overlopen met alle gevolgen van doen.

Over de risico’s van verstopte dakgoten leest u hier meer Ook het belopen van onbeschermde platte daken moet u zien te voorkomen. Bij koud weer bestaat het risico van het scheuren of beschadigt raken van de bitume laag. Op dat moment nog geen probleem maar als het gaat regenen krijgt vocht de kans om op deze plaats uw dak binnen te dringen. Een daklekkage kan dan het gevolg zijn.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om lekkages snel te traceren en vakkundig op te lossen voor een redelijke prijs!